Nieuws
We krijgen een blaashal voor de zaalhockey!

12-7-2022 | 
Op 8 juli j.l. hebben hockeyvereniging HTC Son en de Stichting Kunstgras HTC Son, op het zonovergoten terras van L’Uva wijnen op het Raadhuisplein, de koopovereenkomst met DUOL ondertekend betreffende de aanschaf van een zogenaamde Airdome. Hierdoor krijgt Son en Breugel er twee extra indoor sportvelden bij. Die zijn in het winterseizoen hard Bijlage: CC105929C46246FB8BCDC9D752B0683A.png
Teamindelingen volgend seizoen bekend

6-7-2022 | 
 
Aan onze leden,


De jaarlijkse activiteit voor de teamindeling voor volgend seizoen, 2022-2023, zit er weer op en je kunt de teamindeling vinden op de website en in de club app op je telefoon!

De Technische Commissie zoekt versterking

26-4-2022 | 
Wim, Cecile en Annemarie gaan na jarenlange inzet bij de Technische Commissie,  stoppen met hun werkzaamheden. Bijlage: TaakomschrijvingTechnischeCommissieHTCSon.pdf
Reageer (0 reacties)
Wist je dat je zelf je bardienst kunt inplannen? Lees snel verder
3-4-2022 | 
Hallo allemaal,
Zoals jullie weten vragen we van ouders en senioren om 1 a 2 keer per seizoen een keer bardienst te draaien. Velen vinden dit gezellig en leuk om te doen. Daarbij hebben we nu ook een nieuwe bar, koffieapparaat en keukenapparatuur! De planning gebeurt door Stijn onze coordinator. Hij plant iedereen in.  Reageer (0 reacties)
Wist je dat…….training- en wedstrijdschema

20-2-2022 | 
Je kunt heel makkelijk inzage krijgen in het wedstrijd- en trainingschema via de club app!
Start de app op en klik ‘club’ onderaan het scherm in het menu en vervolgens op ‘Info’ bovenaan je scherm. Je komt dan in dit scherm:


Klik vervolgens op training- of wedstrijdschema. Bijvoorbeeld trainingschema: Reageer (0 reacties)
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo