Algemene sponsorinformatie 


De gemeente Son en Breugel heeft een prachtige hockeyvereniging: HTC Son. HTC Son telt op dit moment ca. 600 leden. Als we kijken naar het aantal leden, dan zijn we daar als club enorm trots op. De vereniging is een echte familieclub. De kernwaarden van HTC Son zijn gezelligheid, sportiviteit en respect!


De vereniging staat momenteel volop in groei en bloei. Zo ligt er sinds 1 september 2021 een geheel nieuw waterveld! Het waterveld is van grote toegevoegde waarde. Niet alleen voor de ontwikkeling van de vereniging en accommodatie, maar ook voor de ontwikkeling van onze leden. Daarnaast is het clubhuis in begin 2022 opgeknapt en is het horeca aanbod verbeterd en gemoderniseerd. Kortom, er zijn grote stappen voorwaarts gemaakt. De plannen voor de komende jaren zijn gericht op het investeren in het technisch beleid en de kwaliteit van trainingen en het verbeteren van de speelkwaliteit.


Onze sponsoren zijn voor de club "goud waard”. We waarderen onze sponsoren dan ook zeer. Zij maken het mede mogelijk dat we onze sportieve ambities kunnen realiseren.


Voor onze sponsorcommissie is de sponsoring van de club een serieuze aangelegenheid. Er zijn diverse sponsorpakketten samengesteld en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd vanuit de noemer "HTC Son Businessclub”. Draag je onze club een warm hart toe en ben je geïnteresseerd om sponsor te worden van HTC Son? Wij gaan graag met jou in gesprek! Stuur een mailtje met jouw contactgegevens naar [email protected]en wij zullen telefonich contact met je opnemen.  
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo