Nieuws
Seizoensafsluiting A, B, C en D jeugd van hockeyvereniging HTC Son op 19 juni.

4-7-2021 | 
Op zaterdag 19 juni was het de beurt aan onze A t/m D jeugd om met leuke (hockey-)spelletjes dit vreemde Coronaseizoen af te sluiten. De C en D jeugd startten in de ochtend en ’s middags kwamen de A en B teams langs. Gelukkig was het niet zo warm als in de dagen hiervoor, dus iedereen ging vol energie aan de slag. In teams gingen de kinderen Reageer (0 reacties)
Zaterdag 12 juni hadden we seizoensafsluiting Jongste Jeugd

4-7-2021 | 
Zaterdag 12 juni was de afsluiting jongste jeugd op de hockeyclub HTC Son met als thema jungle. Was voorheen de afsluiting samen met andere clubs waarbij de teams tegen elkaar wedstrijdjes speelden, dit jaar kon dit door corona niet plaatsvinden. Reageer (0 reacties)
18 openstaande vacatures: ALV wordt gepland in nieuw seizoen

30-6-2021 | 
Allen,
We hebben u heel hard nodig!
Afgelopen periode hebben een groot aantal mensen die jarenlang met volledige toewijding zich hebben ingezet voor de vereniging afscheid genomen. Het bestuur wil eenieder hiervoor hartelijk bedanken namens alle leden. DANK!!!
Veld 1 niet beschikbaar in Augustus

17-6-2021 | 
Beste allemaal,
Aangezien veld 1 in augustus wordt omgebouwd naar een waterveld, zal veld 1 in augustus niet beschikbaar zijn. Vanaf het nieuwe seizoen hebben we dus een schitterend nieuw waterveld tot onze beschikking!

teamindelingen volgend seizoen bekend

14-6-2021 | 
 
Aan onze leden,


Op vrijdag 11 juni zijn er mails uitgestuurd naar alle leden (behalve Dames 1) m.b.t. de teamindelingen voor seizoen 2021-2022. Mocht u geen mail ontvangen hebben of anderszins vragen hebben over de teamindeling, dan kunt u mailen naar [email protected] Wij bespreken uw vragen
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo