Nieuws
Nieuw trainingsschema actief! Alle teams hebben trainers. LET OP sommige teams hebben andere trainingsdagen. HIEROP KLIKKEN!!
11-9-2021 | 
Beste allemaal,
Hierbij het nieuwe trainingsschema. Bedankt voor jullie geduld. Het was even aanpassen in het begin door de aanleg van ons super mooie waterveld. Wij kwamen ook nog wat hobbels tegen tijdens dit proces. Maar hebben jullie het veld gezien? Wat een plaatje en wat zijn we trots dat wij het voor elkaar hebben gekregen om dit
Hockeyvereniging HTC Son: samen tegen corona

3-9-2021 | 
Beste allemaal,
In de bijlage vinden jullie de regels voor wat betreft hockey en bezoek van onze velden. Er is een QR code waarmee bezoekers zich snel kunnen registeren. Graag elkaar, en dus ook de bezoekers, erop wijzen dat deze snelle manier van registratie bestaat.
De link naar de registratie is: Bijlage: HTCSonCoronaregelslatest.pdf
Reageer (0 reacties)
Veld 1 gaat over in een waterveld!

16-8-2021 | 
Beste allemaal,
Ben je in augustus op de club geweest, dan heb je het wel gezien: de werkzaamheden zijn in volle gang om het hoofdveld, veld 1, om te zetten naar een waterveld! 


18 openstaande vacatures: ALV wordt gepland in nieuw seizoen

30-6-2021 | 
Allen,
We hebben u heel hard nodig!
Afgelopen periode hebben een groot aantal mensen die jarenlang met volledige toewijding zich hebben ingezet voor de vereniging afscheid genomen. Het bestuur wil eenieder hiervoor hartelijk bedanken namens alle leden. DANK!!!
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo