Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
Selectietrainingen

14-6-2018 | 
De selectietraining is alleen op uitnodiging. De meisjes die een uitnodiging hebben gekregen, worden verwacht op de volgende selectietrainingen:
Dames Veteranen A zijn kampioen!

14-6-2018 | 
Dag allemaal,
Afgelopen zondag 10 juni zijn Dames Veteranen A (DVA) kampioen geworden. Met niet 1 verloren wedstrijd in het gehele seizoen en na de winterstop met een score van 48 doelpunten voor en slechts 1 tegen, een prestatie waar zij en ook wij trots op zijn! Reageer (0 reacties)
Materiaal inname op 29 en 30 juni

12-6-2018 | 
Het einde van sezizoen 2017-2018 nadert. De materiaalcommissie verzoekt alle teams dringend om hun materiaal (keepersspullen, trainingshesjes, pilonnen, ballen etc) in te leveren in het HTC clubhuis op één van de twee onderstaande tijden:
HTC Son kiest voor Verklaring Omtrent Gedrag

22-5-2018 | 
Onze hockeyvereniging  kan niet  bestaan  zonder de hulp van vrijwilligers , zoals  trainers, coaches, scheidsrechters en  vele  anderen.  Zij maken  het mede mogelijk dat al onze leden en bezoekers kunne n genieten van de hockeysport. 
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Reageer (0 reacties)
superspannend! Meiden B4 kampioen

9-6-2018 | 
JA1 HTCSON Hockey met overmacht kampioen!

31-5-2018 | 
HTCSON Hockey heeft er weer een kampioen bij. 
Zaterdag j.l. kwam de nummer 2 op de ranglijst (Geel Zwart uit Veghel) op bezoek bij HTC. Met een doelsaldo van +/+28  was een gelijk spel tegen de directe concurrent voldoende om het kampioenschap nog voor het einde van de competitie veilig te stellen. Het Reageer (1 reacties)
handig: link naar afgelastingenpagina van de KNHB

10-12-2017 | 
Dag allemaal,
Afgelastingen worden op landelijk niveau gecontroleerd en gecommuniceerd naar de verenigingen. Vervolgens wordt op vereniging niveau dit verder uigewerkt. De link naar de afgelastingenpagina van de KNHB vindt je hier:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018 Reageer (1 reacties)
Interessant: diverse trainingsoefeningen:

7-9-2016 | 
Voor ieder wat wils: http://hockey.warmingupapp.nl/oefeningen Trainers, coaches, hockeyers: inspiratie voor tijdens de trainingen
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo