Nieuws
Vrijwilligers gezocht!

18-10-2020 | 
Aan onze seniorleden en de ouders van onze jeugdleden, 
De Technische Commissie is dringend op zoek naar hulp: we zoeken Categorieleiders voor verschillende groepen. Communiceren en organiseren zijn de belangrijkste activiteiten in deze rol. In deze rol is enig hockeyinzicht belangrijk.  Reageer (0 reacties)
Nieuwe coronamaatregelen, wat betekent dat voor HTC?

15-10-2020 | 
Aan alle leden en vrijwilligers van HTC Son en aan de ouders van onze jeugdleden,Zoals aangekondigd in de persconferentie zijn er vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur nieuwe maatregelen van kracht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Geen zaalhockey seizoen 2020-2021

13-10-2020 | 

De zaalhockeycommissie en het bestuur hebben ervoor gekozen -hoe jammer ook- om dit jaar vanwege het coronavirus geen zaalhockey te gaan spelen. Diverse leden, ouders en vrijwilligers hebben hun bezorgdheid geuit en veiligheid gaat nu eenmaal boven alles. 
Hockey International Magazine digitaal te lezen

1-10-2020 | 
Dag allemaal,
Vorig jaar tijdens de EHL in Eindhoven is het blad Hockey International gelanceerd. Daarna lag het blad maandelijks bij ongeveer 125 clubs tot afgelopen maart.
Door de sluiting van de sportclubs en clubhuizen is dit niet meer mogelijk.
Hierbij de laatste editie van het digitale blad. Reageer (0 reacties)
HTC Son: nieuwe Corona maatregelen per 30 september

30-9-2020 | 
Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en commissieleden,
De regering heeft inmiddels weer nieuwe corona maatregelen getroffen en richtlijnen uitgegeven om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze maatregelen gelden vooralsnog t/m 20 oktober.
Even voorstellen: Chris Hoekstra, nieuwe Technische Coordinator

21-8-2020 | 
Hallo allemaal!
Via deze weg wil ik mij graag voorstellen als de nieuwe Technisch Coördinator bij HTC Son. Mijn naam is Christiaan Hoekstra, ik ben 29 jaar en woonachtig in Breda. Reageer (8 reacties)
Handig om te weten

20-3-2019 | 
Deze rubriek zal langzaam worden opgebouwd met handige weetjes, maar ook zaken die niet direct met de club of hockey te maken hebben Reageer (0 reacties)
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo