Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
Start proeftrainingen G-hockey bij HTC in Son

18-7-2018 | 
Beste jongens en meisjes, ouders en verzorgers,
 
Wij zijn heel blij jullie te kunnen melden dat  HTC na de zomervakantie gaat starten met een aantal proeftrainingen G-hockeyteam!  Deze gaan plaatsvinden  op  maandagavond  van 19.00-20.00u . Bijlage: Uitnodiging start G-hockey bij HTC Son.pdf
Reageer (0 reacties)
We zoeken een Planner!

14-7-2018 | 
Samen zijn we de club! Help jij ook mee?
Het hockey seizoen is weliswaar ten einde maar achter de schermen wordt volop doorgewerkt door  vele vrijwilligers. Vele handen maken licht werk! Om volgend seizoen ook weer alles in goede banen te leiden en de contributie betaalbaar te houden zijn wij op Reageer (0 reacties)
16 Juni: geslaagde Jongste Jeugd Dag!

21-6-2018 | 
Dag allemaal!
Zaterdag 16 juni vond de jaarlijks terugkerende Jongste Jeugd Dag plaats op onze mooie velden. De Jongste Jeugd Dag is de landelijke afsluiting van de competitie voor de jongste jeugd: F en de E-tallen. 

Reageer (2 reacties)
HTC Son kiest voor Verklaring Omtrent Gedrag

22-5-2018 | 
Onze hockeyvereniging  kan niet  bestaan  zonder de hulp van vrijwilligers , zoals  trainers, coaches, scheidsrechters en  vele  anderen.  Zij maken  het mede mogelijk dat al onze leden en bezoekers kunne n genieten van de hockeysport. 
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Reageer (0 reacties)
handig: link naar afgelastingenpagina van de KNHB

10-12-2017 | 
Dag allemaal,
Afgelastingen worden op landelijk niveau gecontroleerd en gecommuniceerd naar de verenigingen. Vervolgens wordt op vereniging niveau dit verder uigewerkt. De link naar de afgelastingenpagina van de KNHB vindt je hier:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018 Reageer (1 reacties)
Interessant: diverse trainingsoefeningen:

7-9-2016 | 
Voor ieder wat wils: http://hockey.warmingupapp.nl/oefeningen Trainers, coaches, hockeyers: inspiratie voor tijdens de trainingen
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo