Agenda

SEPTEMBER 
ma 28   Train-de-Trainer        
  19:30 - 21:00  Veld 3 (achterste veld)
De trainers van de jeugdteams worden verwacht op veld 3. De sessie van vandaag: hoe leer je kinderen de basistechnieken aan. Kom dus in sportkleding.
 

OKTOBER 
ma 5   Trimhockey senioren        
  20:00 - 21:30  Veld 2 (middelste veld)
We gaan starten met Trimhockey voor senioren (18 jaar en ouder). Iedereen die lekker wil (leren) hockeyen is welkom. Gezellig en sportief samen bewegen is gezond. Ook de ouders van onze jeugdleden die zelf ook wel eens willen hockeyen zijn van harte welkom. We starten bij tenminste acht deelnemers. De eerste drie trainingen zijn gratis, daarna kun je besluiten of je trimhockey lid wilt worden. Aanmelden met naam en telefoonnummer via [email protected] De trimhockey training is op veld 2CD en wordt gegeven door onze ervaren trainer Patrick Buijs. 
 
ma 12   TC vergadering        
  20:00 - 22:30  Geen locatie ingevoerd.
Lokatie nog te bepalen.
 
ma 19 - vr 23   Geen training - Herfstvakantie        
  15:30 - 22:00  Geen locatie ingevoerd.
In de herfstvakantie van 19 t/m 23 oktober worden er in principe geen trainingen gegeven. Er zijn zeker geen trainingen voor Funkey, F- en E-jeugd. Elftallen mogen op eigen initiatief en in overleg met coach en trainer op hun vaste tijd doortrainen. I.v.m. de corona regels moeten deze eigen trainingen wel tenminste een dag van tevoren aangemeld worden bij [email protected] 
 

DECEMBER 
wo 2   Pietentraining voor Funkey, F en E6 jeugd        
  17:00 - 18:00  Clubhuis hockeyclub HTC Son,Veld 1 (hoofdveld)
We hopen dat ook dit jaar weer Pieten naar HTC komen. Meer info volgt tzt.
 
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo