Doneer tijdens de inzamelingsmaand voor de Voedselbank!

29-3-2023  |  
In de maand april organiseren we een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Help je mee? 

Door de energiecrisis en de coronapandemie stijgt het aantal gezinnen in deze regio dat afhankelijk is van de Voedselbank steeds meer, terwijl het aanbod van gezond voedsel afneemt. HTC Hockey wil daar iets aan doen. Daarom sluiten we ons aan bij de inzamelingsmaand voor de Voedselbank om zo gezinnen te helpen in eigen regio. Aan de hand van het ‘boodschappenlijstje’ vraagt de club haar leden, maar óók niet-leden, om te doneren tijdens de inzamelingsactie voor de Voedselbank. 


Er is gekozen voor de maand april omdat de nood dan het hoogst is bij de Voedselbanken. In december wordt er rondom de feestdagen heel veel ingezameld, die voorraad raakt in april op wat maakt dat aanvulling juist in die periode hard nodig is. 

De club zorgt tijdens de actie dat de gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank worden uitgenodigd om kosteloos kennis te maken met hockey tijdens de trainingen van HTC. 

Oproep: Helpt u mee voedsel doneren? 
Op 3 zaterdagen in de maand april is er de mogelijkheid om voedsel te doneren in de kratjes die in het clubhuis van HTC Hockey aanwezig zijn. 
Je bent van harte welkom op: 
  • 1 april 09.00 – 16.00 uur 
  • 15 april 09.00 – 16.00 uur 
  • 22 april 09.00 – 16.00 uur 

Doneren aan de hand van het ‘boodschappenlijstje’ 
Gebruik dit ‘boodschappenlijstje’ om te zien welke goederen gewenst zijn.
'

Belangrijk is om hier niet van af te wijken, zodat de voedselpakketten evenwichtig verdeeld kunnen worden. Ook vragen we je te kijken naar een minimale houdbaarheid van 2 maanden. We zien je graag in ons clubhuis! Mocht je vragen hebben over deze actie, stuur dan even een mail naar [email protected]
 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo