Nieuwsbrief sponsorcommissie

19-4-2023  |  
Sponsorcommissie 
Nieuwsbrief 2, april 2023

Beste leden en betrokkenen van Hockeyclub H.T.C. Son,

Het is weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! In deze editie praten we jullie graag bij over de laatste ontwikkelingen binnen onze club en delen we weer leuke nieuwtjes en evenementen met jullie.

Veel leesplezier!

Jubileumweekend

Wij zijn ontzettend trots om jullie te kunnen vertellen dat Hockeyclub H.T.C. Son binnenkort haar 60ste verjaardag viert! Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseert de club op 15, 16 en 17 september 2023 een geweldig Jubileumweekend.

Tijdens dit weekend staan verschillende activiteiten gepland, het belooft een weekend te worden om nooit te vergeten!

We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn om samen met ons dit bijzondere jubileum te vieren. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer informatie over het programma. 

Image

Sponsoracties! 

Pizzani steunt HTC Son
Voor elke bestelde pizza bij Pizzani krijgen wij voor ons jubileumweekend van Pizzani
€ 1,-

Hoe werkt het?
1. Ga naar www.pizzani.nl
2. Voer de actiecode in: HTCSON
3. Plaats je bestelling

Image
Ludieke actie Statig Wonen® makelaars
Statig Wonen® makelaars verdubbelt haar sponsorbijdrage bij iedere verkochte woning van onze leden.

Statig Wonen® makelaarsis gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en aankoop van woningen in het hogere marktsegment.

Ben je van plan je om je huis te verkopen?
Denk dan even aan Statig Wonen® makelaars! (www.statigwonen.nl

Sponsoruitingen

We willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwe sponsoruitingen die binnenkort zichtbaar zullen zijn op ons terrein: 

1) We vervangen onze huidige sponsorborden door sponsordoeken, waardoor we ook veel nieuwe sponsoren kunnen verwelkomen. Daarnaast zullen we onze platinum sponsoren koppelen aan onze velden, zodat veld 1 voortaan zowel online als offline wordt benoemd als "TRC Advocaten veld 1" en veld 2 als "Lumosa veld 2".

2) In het clubhuis maken we ook plaats voor een overzicht van al onze sponsoren. Zo kunnen we onze sponsoren op een prominente manier in de spotlights zetten en onze waardering tonen voor hun bijdrage aan onze vereniging.

We zijn erg blij met de steun van onze sponsoren en kijken uit naar de verdere samenwerking met hen.

Mogelijkheden om te sponsoren

Als sponsorcommissie stellen we je graag op de hoogte stellen van alle mogelijkheden om de club te sponsoren. Wij zijn altijd bereikbaar en benaderbaar voor vragen over sponsoring. In het verleden hebben we gemerkt dat er kleding is gesponsord door bedrijven die niet als sponsor zijn aangesloten bij onze vereniging. Om ervoor te zorgen dat we alle leden op een juiste en passende manier kunnen faciliteren, willen wij van het nieuwe hockeyseizoen alle sponsorzaken laten lopen via de sponsorcommissie. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles op een transparante en gestructureerde manier verloopt.

Wij kijken uit naar een succesvol sponsorseizoen en hopen dat we samen met jullie de club kunnen laten groeien en bloeien.

HTC Sonnetje  Image

In deze eerste editie van het HTC Sonnetje willen we graag onze sponsor Café Restaurant De Zwaan in het zonnetje zetten. Zij zijn al vele jaren een trouwe sponsor van onze vereniging en hebben ons altijd gesteund waar mogelijk.

Als je in de buurt bent van Café Restaurant De Zwaan, raden we je aan om zeker even langs te gaan en hen te bedanken voor hun langdurige sponsorbijdrage aan onze vereniging. Ze ontvangen onze leden altijd met open armen en leggen ze in de watten.

Laten we met z'n allen waardering uitspreken voor onze sponsoren en hen laten zien hoezeer we hun bijdrage op prijs stellen!

Sponsor worden?

Als sponsorcommissie van Hockeyclub HTC Son zijn we altijd op zoek naar nieuwe sponsors die ons willen steunen in onze doelen. Daarom doen we een oproep aan je als lezer van onze nieuwsbrief: ben je zelf ge├»nteresseerd of ken je iemand die interesse heeft om onze club of een team te sponsoren? Of wil je een bijdrage leveren aan het jubileumweekend? Aarzel dan niet! Klik op de knop hieronder en stuur ons een e-mail. We nemen direct contact met je op en bespreken graag de mogelijkheden. 

Alvast hartelijk dank voor je betrokkenheid bij onze hockeyclub.

 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo