Steun deze maand HTC Son via Rabo ClubSupport!

5-9-2023  |  

 

De stemperiode voor Rabo Clubsupport is weer van start gegaan!

Jouw stem telt! Doe mee met Rabo ClubSupport en help ons de familiesport naar een hoger niveau te tillen. 🏑❤️

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert Rabobank in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

Met jouw stem bepaal je welke lokale clubs een steuntje in de rug verdienen. En dit jaar willen wij, HTC Son, jouw steun!

Bij HTC Son willen we gezinnen actief verbinden en laten stralen door fantastische sportieve evenementen. Met Rabo ClubSupport kunnen we onvergetelijke familietoernooien, ouder-kindwedstrijden en gezinsvriendelijke competities organiseren. Laten we samen jong en oud de kans geven om te sporten op het veld en een hechte en actieve gemeenschap op te bouwen. Kies voor hockeyfamiliesport en stem op HTC Son!

HTC Son, dé plek voor jong en oud om de passie voor hockey te delen! Ons doel is om sportiviteit en gezelligheid te combineren binnen onze bruisende vereniging. Samen streven we ernaar om hockey op alle niveaus te bevorderen, zodat iedereen zijn of haar spel kan ontwikkelen en hogere prestaties kan behalen.

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan vanaf 4 september op HTC Son tijdens de Rabo ClubSupport Stemcampagne via de Rabo app of via rabobank.nl/leden/clubsupport.

Deel dit bericht met vrienden, familie en mede-clubleden, zodat we samen nog meer stemmen kunnen verzamelen.

Laten we met Rabo ClubSupport familiesport omarmen en HTC Son laten schitteren. Jouw stem maakt het verschil!


 

 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo