RABOBANK FRIENDS & FAMILY HOCKEYTOERNOOI

23-4-2018  |  
Hallo allemaal!!

Op 21 mei 2018 (2e Pinksterdag) organiseert HTC Son het jaarlijkseRabobank Friends & Family Hockeytoernooi. Het thema is dit jaar: "GOED FOUT!"


De lol en het samenspelen tussen volwassenen en kinderen staat deze dag centraal. Hockeyervaring is niet vereist en je hoeft geen familie van elkaar te zijn. Kortom, een sportieve dag in het teken van gezelligheid en een leuk potje hockey met familie, vrienden, buren, collega's, … alles mag!


Dit zijn de regels:

·Je stelt je eigen team samen dat bestaat uit minimaal 8 en maximaal 14 spelers, verdeeld over minimaal 2 generaties (leeftijd vanaf 6-99 jaar);

·Er wordt gehockeyd op halve velden, 8 tegen 8;

·Ieder team bakt een taart of cupcakes;

·Het inschrijfgeld is € 10,00 per persoon (ook voor niet-spelende teamleden). Dit is inclusief koffie/thee bij ontvangst, een lunch, 2 consumpties per deelnemer, ranja en iets lekkers voor de kinderen.


Aan het einde van de dag zijn er natuurlijk prijzen te verdelen. Niet alleen voor het winnende team, maar bijvoorbeeld ook voor de mooiste taart of de meest originele teamoutfit!


Inschrijven doe je door:

  • - bijgevoegd inschrijfformulier vóór 11 mei 2018 te mailen naar [email protected];
  • - bij de aanmelding moet ook het inschrijfgeld worden voldaan. Dit kan door het totale bedrag PER TEAM over te maken naar NL29 INGB 0008 2845 59 t.n.v. B. Beukers onder vermelding van je teamnaam.

 


Schrijf dus snel in, we maken er een GOED FOUTE, en gezellige dag van!

Groetjes,


Toernooicommissie HTC Son
Bijlage: Inschrijfformulier Friends Family toernooi 2018.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo