HTC Son kiest voor Verklaring Omtrent Gedrag

22-5-2018  |  

Onze hockeyvereniging kan niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers, zoals trainers, coaches, scheidsrechters en vele anderen. Zij maken het mede mogelijk dat al onze leden en bezoekers kunnen genieten van de hockeysport. 

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
Omdat wij het heel belangrijk vinden om een sociaal veilig sportklimaat te kunnen bieden, heeft het bestuur besloten dat onze vrijwilligers van 18 jaar of ouder, in het bezit moeten zijn van een VOG. Deze VOG wordt door de KNHB beschikbaar gesteldHiervoor is de KNHB een samenwerking aangegaan met Vrijwilliger OKeen initiatief dat organisaties digitaal ondersteunt bij het veilig aanvragen van de VOG.

Wat betekent dit voor onze vrijwilligers?
Iedere vrijwilliger die is betrokken bij HTC SON en 18 jaar of ouder is, heeft in maart/april 2018 automatisch per mail een link doorgestuurd gekregen van HTC Son om op naam gratis een VOG aan te vragen. HTC verwacht deze procedure voor het einde van het seizoen in de zomer van 2018 te kunnen afronden.

Weten hoe het werkt? Kijk dan op de website van Vrijwilliger OK-hoe werkt het. Onze vrijwilligers kunnen hun aanvullende vragen mailen naar [email protected].

 


 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo