HTC Son gaat voor de grootste groep deelnemers bij de Santa Run 2018: Doe mee!

25-11-2018  |  

Zondag 16 december 2018 wordt tussen 15 en 18 uur voor de tweede keer een SantaRun in Son en Breugel georganiseerd. Start en finish bij de Kiosk naast het IJsfeest!

Voor de grootste groep deelnemers heeft Ladies Circle een leuke prijs in petto! 2 Jaar geleden hebben al meerdere (jongste)jeugd teams van HTC Son deelgenomen met ouders, broertjes en zusjes en andere aanverwanten. Het was super gezellig, dus nu gaan we als HTC Son voor de grootste groep deelnemers! Doe jij ook mee met je team? Vermeld dan bij het inschrijven in het veld "Bedrijf/organisatie”: "HTCSon Hockey”.

 

 

De SantaRun is een ‘funloop’ van ongeveer 4,5 km die voor iedereen, jong én oud, toegankelijk is. Het parcours bestaat uit één of twee rondes van ca. 4,5 km (twee rondes: ca. 9 km) met de warming-up,  start en finish bij de kiosk op het Kerkplein. Honderden kerstmannen, -vrouwen en -kinderen lopen (wandelen en/of rennen) verkleed als kerstman het parcours en kleuren zo ons dorp rood! Ervaar de gezelligheid, het gevoel van saamhorigheid en de warmte in de koudste tijd van het jaar!


Steun met jouw deelname de goede doelen!


 

Een ticket voor volwassenen kost € 10,00 en voor kinderen € 7,50. Hierbij zit inbegrepen: Kerstmanpak (trui, broek, muts en baard), startnummer en na de finish ontvang je een SantaRun medaille en een flesje water. Onderweg krijg je een versnapering. Na afloop ontvangen volwassenen een consumptiebon bij de ijsbaan en mogen kinderen kiezen tussen gratis schaatsen (schoolgaande kinderen en exclusief huur schaatsen) of een beker (warme) chocolademelk.

 

 

 

Jij bent er toch ook bij?
Bestel je 'Tickets' hier: Tickets Santa RunBijlage: SantaRun-flyer-def2018.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo