De zaalhockey klakson is uitgebracht

29-11-2018  |  
 Beste ouders en leden,

Bijgevoegd vind je de Zaalhockeyklakson, met daarin de spelregels in de zaal, voorschriften over uitrusting, zaallocaties, competitieschema’s en het trainingsschema (deze is ook los bijgevoegd).
 
Een paar belangrijke opmerkingen nog:
  • Ook dit jaar spelen en trainen we weer op 3 locaties: De Landing, De Bongerd en Tennishal Eindhoven-Noord (Vijfkamplaan 10, Eindhoven, naast het Ottenbad). Laatstgenoemde locatie is overdag wel aan te fietsen (ca. half uur), maar aan ouders toch het vriendelijke verzoek om rekening te houden met autorijbeurten voor trainingen en wedstrijden.
  • Ook dit jaar doen weer E8-tallen mee. Zij spelen vierluiken, met wedstrijden van 1x 25 minuten. Ieder team speelt in een vierluik 2 wedstrijden. 
  • Een trainingsschema in elkaar zetten voor 24 teams, daarbij rekening houdend met alle wedstrijden en de beschikbare zaaluren, is geen eenvoudige zaak. We hebben het zo goed mogelijk gedaan, waarbij we alle teams minstens 4 trainingen hebben toebedeeld. Het kan een of enkele keren zo zijn dat je team in hetzelfde weekend een drieluik en een training heeft (of andersom), maar nooit op dezelfde dag. Op enkele uitzonderingen na, trainen de jonge teams (D en E) vooral in De Bongerd en de oudere teams (A, B en C) in De Landing of Tennishal Eindhoven-Noord. 
  • Van alle teams wordt verwacht dat ze de ingedeelde trainingsuren goed gebruiken, of anders ruim tevoren bij de zaalhockeycommissie een eventuele verhindering aangeven, zodat we het desbetreffende uur nog aan een ander team kunnen geven. Ruilen met een ander team mag, maar dan wel graag zelf goed regelen met het andere team, en ons er tijdig over informeren.
Tot zover. Rest ons jullie een heel leuk en succesvol zaalseizoen toe te wensen!
 
Met sportieve groet, namens de zaalhockeycommissie,
 
Gerard Blom
Coördinator zaalhockey HTC Son


Bijlage: Zaalhockeyklakson 2018-2019 totaal_dd 20181128.pdf
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo