Nieuws van de MB Hockeyschool!

13-12-2018  |  
Dag allemaal!

Sinds dit seizoen heeft de MB Hockeyschool een vestiging op HTC Son. De MB Hockeyschool is een particuliere hockeyschool die gemotiveerde kinderen de kans geeft zich, naast de reguliere trainingen, verder te ontwikkelen. Er wordt getraind in groepjes van maximaal 8 kinderen o.l.v. (ex) internationals, hoofdklassespelers en gediplomeerde trainers.

Inmiddels zitten de eerste 10 trainingen met een groep van 28 kinderen erop. Als club kijken wij terug op een leuke, maar vooral ook zeer leerzame periode. Fijn ook dat de MB Hockeyschool onze jeugd-trainers heeft geholpen zichzelf verder te ontwikkelen in het trainersvak.

Na de carnavalsvakantie start er wederom een nieuwe serie van 10 trainingen. Deze zullen wederom plaatsvinden op de dinsdag van 16.30 tot 18.00. Wanneer je jullie zoon/dochter voor1 januari 2019 inschrijft krijg je € 20,- korting op het inschrijfbedrag. Ga daarvoor naar deze link en gebruik kortingscode "actie2019".

"Voor deelname is talent geen vereiste, maar motivatie des te meer”.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met oprichter van de MB Hockeyschool, Marcel Balkestein. Dit kan via [email protected].

Met sportieve groet,


Hockeyvereniging HTC Son

Download de nieuwe gratis HTC Son hockey app store!
Website www.htcson.nl inloggen via https://team.lisa-is.nl/login
Instagram htc.son
Facebook https://www.facebook.com/hcson

 
 Bijlage: MB Hockeyschool 2 - 2019(1).jpg
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo