Onderzoek naar beweegaanbod in Son en Breugel

16-11-2020  |  
Dag allemaal,

We kregen vanuit de GGD een verzoek om dit bericht te plaatsen. Het betreft een onderzoek over het zogenaamde beweegaanbod binnen de gemeente Son en Breugel van dhr. Rob Ceelen.
Het bericht is ook geplaatst in Mooisonenbreugel.

-----------------------

Son en Breugel - Rob Ceelen heeft in samenwerking met de gemeente Son en Breugel een enquête opgezet om het beweegaanbod in Son en Breugel te optimaliseren. De gemeente zet steeds meer in op gezonde inwoners en daarbij speelt bewegen een belangrijke rol. Rob loopt op dit moment stage bij de GGD Brabant-Zuidoost en studeert daar af. In het kader van zijn afstudeeropdracht heeft hij deze enquête opgesteld en is op zoek naar dorpsgenoten die deze willen invullen. 

Om ervoor te zorgen dat de inwoners van de gemeente meer gaan bewegen is maximaal vijf minuten van uw tijd nodig! Met de inzichten die voortkomen uit het onderzoek, kan ervoor worden gezorgd dat het beweegaanbod beter aansluit aan uw behoefte.

Klik hier om bij de vragenlijst te komen, of neem de link https://forms.gle/WQ2ERo9vF52qUbxH6 over in uw browser. Mocht u nog vragen hebben of aanvullingen willen doen, dan kunt u Rob bereiken via [email protected].

----------------------

Met vriendelijke groet,

Johan
Communciatie Commissie hockeyvereniging HTC Son
 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo