Hockeybond: Einde competitie 2020/2021

17-5-2021  |  

Beste leden en ouders van leden,

We hebben het volgende bericht van de KNHB ontvangen:


"Hoewel de coronamaatregelen langzaam versoepeld worden, is het helaas nog steeds niet mogelijk om wedstrijden te spelen en kunnen hockeyers vanaf 27 jaar nog niet in teamverband trainen. 

Volgens de routekaart en het openingsplan van de overheid is de eerstvolgende datum waarop nieuwe versoepelingen kunnen worden doorgevoerd dinsdag 11 mei 2021. Op deze routekaart ontbreekt het bovendien op de korte termijn aan het benodigde perspectief om binnen dit lopende seizoen nog competitiewedstrijden te kunnen spelen. De noodzakelijke voorbereidingstijd voor het opstarten van de competities voor alle teams (met de huidige indeling en in alle leeftijdscategorieƫn) is te kort om een eerlijke herstart mogelijk te maken en de competities, al is het slechts voor de helft, uit te spelen.

De KNHB heeft daarom besloten alle competities van seizoen 2020-2021 per direct te beƫindigen. Uitzondering hierop vormen de Hoofdklasse Dames en Tulp Hoofdklasse Heren.

Bekijk hier de gevolgen voor jouw competitie. 

Zodra de overheid het toestaat regionaal te kunnen spelen, zal de KNHB dit organiseren, ook als het spelen van deze regionale wedstrijden is gelimiteerd tot een specifieke leeftijdsgroep dan wel regio. Meer duidelijkheid volgt zodra bekend is hoe en vanaf welk moment de overheid dit toestaat.

We vinden het heel vervelend dat we de competitie niet kunnen voortzetten en hopen op korte termijn voor alle hockeyers alsnog (regionale) wedstrijden te kunnen organiseren."

Uiteraard vinden ook wij het heel jammer dat de KNHB dit besluit heeft moeten nemen, maar onder de omstandigheden is het een begrijpelijke keuze. Ondanks dit bericht gaan we bij HTC Son gewoon door met het aanbieden van zoveel mogelijk hockey voor onze leden!

Met vriendelijke groet,

 Bestuur Hockeyvereniging HTC Son

 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo