Zaterdag 12 juni hadden we seizoensafsluiting Jongste Jeugd

4-7-2021  |  
Zaterdag 12 juni was de afsluiting jongste jeugd op de hockeyclub HTC Son met als thema jungle. Was voorheen de afsluiting samen met andere clubs waarbij de teams tegen elkaar wedstrijdjes speelden, dit jaar kon dit door corona niet plaatsvinden.

Het is voor iedereen een bizar jaar geweest met alleen interne oefenwedstrijdjes en daarom leek het de club leuk om op een ludiek manier het seizoen voor de jongste jeugd af te sluiten. De doelgroep bestaat uit meisjes en jongens tussen de 6 en 10 jaar en in totaal waren er zo'n 76 kinderen.

Tijdens de dag was er van alles te beleven. Er was een grote stormbaan, levend tafelvoetbal, levend twister, parcourtjes, kleurplaten, sjoelbakken, koekhappen, knotshockey. En natuurlijk muziek en afsluitend lekkere friet of een snack. Dit alles mede dankzij de sponsoring van de Rabobank en Spiering. 

De dag begon om 10.00 uur en eindigde om 14.00 uur, waarbij op het einde ook prijsjes werden uitgedeeld voor leukste geklede team, leukste teamnaam, mooiste kleurplaat en mooist geklede kind, natuurlijk allemaal in teken van jungle. Het weer zat zeker mee en dankzij de vele vrijwilligers was het een enorm succes. Niet alleen vanwege alle activiteiten maar ook dat men weer lekker gezellig met elkaar leuke dingen konden doen.
Kortom het was een meer dan geslaagde, vrolijke, zonnige dag met alleen maar vrolijke kinderen.

Wil je meer weten over hockey, bezoek onze website op www.htcson.nl of stuur een email naar [email protected]. Een paar keer gratis meetrainen mag altijd!
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo