Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 4 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 4 december 2021
Tijd T/U Team Tegen team
12:00 Uit Meisjes 8E3 V.M.H.C. Basko M8E4

zondag 5 december 2021
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit MA3 MHC Best MA4
10:00 Uit MD1 HC Helmond MD2
10:00 Thuis MC1 Hockey Club Uden MC2
10:15 Uit Jongens D1 V.M.H.C. Geel-Zwart JD2
Extra Corona maatregelen nav persconferentie van 26 november

29-11-2021  |  

Extra Corona maatregelen nav persconferentie van 26 november

 


De (avond)lockdown die ingaat op zondag 28 november om 17.00 én de andere maatregelen die zijn afgekondigd hebben helaas ook impact op het verenigingsleven en de hockeysport
die gaan gelden t/m zaterdag 18 december. Meer hierover lees je in dit nieuwsbericht.

Kort samengevat betekent dat het volgende voor onze club:

1. In het clubhuis en op het terras geldt naast de huidige maatregel van het Coronatoegangsbewijs (18+) en ID ook een vaste zitplaats. Denk aub ook aan het dragen van een mond- en neusmasker in het clubhuis. Dit is geen advies meer, maar verplicht.

2. De horeca in ons clubhuis zal vanaf 17.00 dicht zijn.

3. Er mag helaas nog steeds geen publiek aanwezig zijn bij zowel (alle) wedstrijden als trainingen.

4. Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Dus ook langs de lijn, tijdens de line-ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.

5. Voor alle duidelijkheid: wedstrijden en trainingen zijn tot 17.00 uur natuurlijk wél toegestaan.

Let op: bovenstaande geldt vanaf 28 november 17.00 uur.

Houd de berichtgeving aub goed in de gaten: er kan nog een update komen nav richtlijnen KNHB.

Algemeen

Per 28 november geldt een sluitingstijd voor alle binnen- en buitensportaccommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur. Wedstrijden en trainingen mogen enkel tussen deze tijdspanne plaatsvinden. In het clubhuis (gangen, toilet, horeca) geldt bij verplaatsing een mondkapjesplicht én is de 1,5 meter afstand verplicht.

Veldtrainingen/wedstrijden

Het wedstrijdprogramma voor zondag 28 november was al gewijzigd, zodat alle wedstrijden om 17.00 uur afgerond zijn. Hetzelfde geldt voor aankomende week en verder: alle trainingen gaan door die vóór 15.30 uur starten zodat om 17.00 uur alle velden leeg zijn. Deze wijzigingen worden via de HTC-app, mail en/of website bekend gemaakt. Houd dus de app, mail en website goed in de gaten! Voor de Pietentraining aanstaande woensdag wordt gekeken of het eerder op de dag gehouden kan worden en wordt afzonderlijk over gecommuniceerd.

Zaalhockey

De zaalhockeycompetitie, die voor sommige teams al zondag 5 december start gaat gewoon door! Let op: CTB voor 18+ is verplicht, m.u.v. vrijwilligers, functionarissen etc.

De KNHB gaat voor de zaalwedstrijden die starten of eindigen ná 17.00 uur, kijken naar een passende oplossing, verplaatsing qua datum en locatie is daarin helaas waarschijnlijk onvermijdelijk. Ook hier geldt dat wijzigingen in training- en wedstrijdmomenten via de HTC-app, mail en/of website worden gecommuniceerd.

Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen.

Basismaatregelen

Zie verder hieronder de nog steeds geldende maatregelen die in een eerdere fase al waren aangekondigd:

- alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders (uitspelende teams) en verenigingsfunctionarissen. Publiek bij trainingen en wedstrijden is niet toegestaan.

- iedereen van 18 jaar of ouder zijn persoonlijke coronatoegangsbewijs (CTB) en ID bewijs bij zich hebben om tot ons clubhuis (incl. aangrenzende terras en tribune) toegelaten te worden. Dit geldt voor alle dagen van de week.

- personen die met een functie op die plaatsen aanwezig moeten zijn, zijn van deze verplichting uitgezonderd. Het gaat dan bijvoorbeeld om trainers/coaches (uit & thuis), alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers of mensen die bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden komen uitvoeren op de vereniging.

Houd je ook altijd aan de Basismaatregelen:

· Houd 1,5 meter afstand tot elkaar

· Was je handen regelmatig

· Schud geen handen

· Bij klachten: blijf thuis en laat je testen.


De nieuwe maatregelen gelden tot en met 18 december. De situatie wordt op dinsdag 14 december opnieuw beoordeeld.


 

 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo