Hemelvaartstoernooi senioren

5-4-2022  |  
Hemelvaartstoernooi 26 mei + afterparty!

Eindelijk is het weer zo ver en wordt er weer een ouderwets gezellig toernooi georganiseerd waarin we zowel gaan hockeyen als voetballen. Dit keer vindt dit toernooi plaats met hemelvaart op donderdag 26 mei! Zorg er voor dat je het allerleukste team creĆ«ert en je jullie snel inschrijft voor het toernooi (en de afterparty) voordat het vol is! Want dit wil je niet missen! Deel dit met je vrienden en dan gaan we er samen voor zorgen dat dit een mooie dag gaat worden.

 

Je team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 9 personen. Inschrijfgeld is €100,- per team inclusief muntjes voor de afterparty! Als je meedoet aan het toernooi zal jouw team 12 muntjes krijgen voorafgaand aan de afterparty, die je in kunt leveren bij de bar! Naast de eerste gratis drankjes op het feest, krijg je voor die honderd euro ook een welkomstdrankje, lunch, een middagsnack en een consumptiebon voor de frietkraam. Ook zullen er genoeg leuke dingen te doen zijn.

 

Wil je wel komen naar de afterparty maar niet meedoen met het toernooi? Ook dan ben je van harte welkom! 

 

We verwachten de ingeschreven teams die donderdag om 11:30 uur op de club. Inschrijven kan via het volgende formulier:https://forms.gle/mwpayKgo8Ycof7pJ8

 

We zien jullie graag dan!

 

Groetjes van de organisatie

 
 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo