We krijgen een blaashal voor de zaalhockey!

12-7-2022  |  
Op 8 juli j.l. hebben hockeyvereniging HTC Son en de Stichting Kunstgras HTC Son, op het zonovergoten terras van L’Uva wijnen op het Raadhuisplein, de koopovereenkomst met DUOL ondertekend betreffende de aanschaf van een zogenaamde Airdome. Hierdoor krijgt Son en Breugel er twee extra indoor sportvelden bij. Die zijn in het winterseizoen hard nodig aangezien sporthal de Bongerd voor de duur van 2 jaar wordt gerenoveerd. 
De Airdome zal op het terrein van de hockeyclub komen te staan en daarvoor wordt 1 van de velden ter beschikking gesteld. Dit alles in samenwerking met en ondersteuning van de gemeente.
De Airdome zal gedurende 2 jaar worden geëxploiteerd en beheerd door een door de gemeente aangestelde sporthalbeheerder. Zo kunnen alle zaalsporters een plek krijgen ten tijde van de renovatie van de Bongerd en hoeft men niet uit te wijken naar randgemeentes.

Rob Dijkstra
Voorzitter Hockeyvereniging HTC Son

Bart van der Horst
Voorzitter Stichting Kunstgras HTC Son

Hein Dahmen
Penningmeester Stichting Kunstgras HTC Son

Bijgaand een voorbeeld van de Airdome zoals deze bij hockeyvereniging HOD in Valkenswaard staat opgesteld gedurende het winterseizoen.


Bijlage: CC105929C46246FB8BCDC9D752B0683A.png
 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo