Wij doen mee aan Rabo ClubSupport! Stemmen kan t/m maandag 26 september!

9-9-2022  |  
De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 gaat van start!

STEMMEN!
Ben je lid van Rabobank breng dan je stem uit op onze club! Vanaf maandag 5 september kun je stemmen via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport

Het zou super zijn als jullie op onze club stemmen! Wanneer je op bovenstaande link klikt, is onze club te vinden onder 'Regio Eindhoven'. 

--------------
* Over hockeyvereniging HTC Son
HTC Son is een hockeyclub voor jong en oud. Ons doel is dat iedereen op een sportieve en gezellige wijze de hockeysport kan beoefenen bij een bloeiende vereniging. Als opleidingsvereniging streven we naar ontwikkeling van het hockey op ieders eigen niveau en beleving om uiteindelijk het prestatieniveau te verhogen.
 
* Hockeymaterialen jongste jeugd voor hockeyvereniging HTC Son!
Om de jongste jeugd laagdrempelig toegang te geven tot de hockeysport, hebben wij als doel deze jeugd de benodigde hockeyuitrusting aan te bieden in bruikleen. Op deze manier wordt de drempel weggenomen va n het aankopen van oa. een hockeystick. Wanneer een kind dan besluit toch niet door te willen gaan met hockey schuift dit materiaal door naar een volgend potentieel lid. Op deze manier kan de jongste jeugd dus echt laagdrempelig kennismaken met onze fantastische hockeysport!
 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo