Nieuw trainingsschema Jongste Jeugd vanaf 21 september

20-9-2022  |  

Afgelopen week hebben we de trainingstijden moeten aanpassen, om trainers te vinden. Dit was wat kort op de bal gespeeld, maar had met de interim fase en wisseling van de trainingscoördinator te maken. Nogmaals dank voor jullie begrip hierin, maar gelukkig hebben we voor aankomend seizoen de benodigde trainers gevonden en daar zijn we heel erg blij mee. 


We hebben daarnaast ook getracht jullie vragen en suggesties mee te nemen en daar ook zo veel mogelijk gehoor aan proberen te geven. Het is gelukt om het zodanig in te kunnen plannen dat alle kinderen later op de middag training hebben. De trainers worden overigens geregeld vanuit de club en daarmee ontzorgen we ook jullie als ouders en de coaches van HTC.

Dit definitieve trainingsschema geldt voor het hele 2022-2023 hockey seizoen. Deze kunt u ook terug vinden in de HTC app en kunt u koppelen aan uw eigen agenda.


Trainingsschema jongste jeugd 2022-2023

15.30 - 16.30: Onder 8 jaar (F-jes), meetrainers en funkeys

16.30 - 17.30: Onder 9 jaar (6-tallen) en Onder 10 jaar (8-tallen)


Er is voor deze nieuwe opzet gekozen omdat er dan een logische opbouw in leeftijden zit en de juiste leeftijden naast elkaar trainen en daardoor ook al kennis met elkaar kunnen maken. 

 

Nogmaals dank voor uw begrip en medewerking, HTC JJeugd & Hockeywerkt zorgen samen voor een goede Hockey start van dit seizoen bij HTC.

Graag wel aanmelden en of afmelden op de HTC app als je niet kan komen trainen, want dan kunnen we de trainers ook informeren. 

Ook aan de coaches het verzoek om de ouders hierover te informeren, daarvoor ook al onze dank!

 

Veel plezier op de hockey trainingen toegewenst!

Trainingen gaan daarbij ook altijd door, want de hockey bal moet rollen, zeker bij de jongste jeugd! 😊


Sportieve groeten, [email protected]

 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo