Wijnproeverij 25-11-2022

16-11-2022  |  

Lieve leden, ouders van leden en vrienden van HTC Son,


De koudere dagen komen er weer aan en we denken zo langzamerhand allemaal weer aan de feestdagen met een lekker wijntje. Voor veel mensen begint dan ook weer de zoektocht naar een lekker wijntje om van te genieten tijdens de kerst. 


Wegens een groot succes afgelopen jaar organiseert HTC Son dit jaar weer een wijnproeverij in samenwerking met clubsponsor L'uva. 

Wij nodigen u van harte uit voor de wijnproeverij. Hier genieten we samen, onder genot van heerlijke wijnen en de lekkerste hapjes, van gezellige gesprekken. 


Datum: 25 november 2022

Tijd: 20.00

Locatie: Clubhuis HTC Son


Bent u onze gast, meldt u zich dan aan vóór zaterdag 19 november door zich in te schrijven via het volgende inschrijfformulier: https://forms.gle/H7jhag6dt1sRtBHJA


Om u tijdens de avond een zo'n goed mogelijke beleving te laten geven van de wijnen vragen wij ditmaal een bijdrage van €5 per persoon. Deze dient u vooraf te betalen in de vorm van een betaalverzoek.


Kunt u niet aanwezig zijn maar bent u toch geïnteresseerd in een van onze wijnen, dan kunt u gerust een keer binnen lopen bij L'uva (Raadhuisplein 5a in Son) en alsnog een bestelling naar wens plaatsen. 


Wij zien u graag op vrijdag 25 november om er een te gekke avond van te maken!

 
 

terug naar vorige scherm
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo