Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
We zoeken een Planner!

14-7-2018 | 
Samen zijn we de club! Help jij ook mee?
Het hockey seizoen is weliswaar ten einde maar achter de schermen wordt volop doorgewerkt door  vele vrijwilligers. Vele handen maken licht werk! Om volgend seizoen ook weer alles in goede banen te leiden en de contributie betaalbaar te houden zijn wij op Reageer (0 reacties)
Laatste event: wo 27-6 18 uur Pandateam tegen MD5

26-6-2018 | 
Het Panda Team is een hockeyteam in Tilburg dat bestaat uit meisjes van 9 tot 13 jaar. De speelsters zijn statushouders en meisjes die geboren zijn in Nederland of er al langer wonen.
We zijn blij dat ze morgen komen spelen, iedereen is welkom om 18 uur. En we zijn niet de enige blijkt uit de facebook pagina van het Panda team. Bijlage: panda 2.JPG
16 Juni: geslaagde Jongste Jeugd Dag!

21-6-2018 | 
Dag allemaal!
Zaterdag 16 juni vond de jaarlijks terugkerende Jongste Jeugd Dag plaats op onze mooie velden. De Jongste Jeugd Dag is de landelijke afsluiting van de competitie voor de jongste jeugd: F en de E-tallen. 

Reageer (2 reacties)
HTC Son kiest voor Verklaring Omtrent Gedrag

22-5-2018 | 
Onze hockeyvereniging  kan niet  bestaan  zonder de hulp van vrijwilligers , zoals  trainers, coaches, scheidsrechters en  vele  anderen.  Zij maken  het mede mogelijk dat al onze leden en bezoekers kunne n genieten van de hockeysport. 
Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Reageer (0 reacties)
superspannend! Meiden B4 kampioen

9-6-2018 | 
handig: link naar afgelastingenpagina van de KNHB

10-12-2017 | 
Dag allemaal,
Afgelastingen worden op landelijk niveau gecontroleerd en gecommuniceerd naar de verenigingen. Vervolgens wordt op vereniging niveau dit verder uigewerkt. De link naar de afgelastingenpagina van de KNHB vindt je hier:  https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/afgelastingen-seizoen-2017-2018 Reageer (1 reacties)
Interessant: diverse trainingsoefeningen:

7-9-2016 | 
Voor ieder wat wils: http://hockey.warmingupapp.nl/oefeningen Trainers, coaches, hockeyers: inspiratie voor tijdens de trainingen
Kies team
Sponsoren
Bordsponsor
Social media
Instagram account van HTC Son

1 Facebook logo Facebook logo